
Мостарда із Кремони
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
900 г.
Груша
3 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
2 шт.
Слива жовта
10 шт.
Слива червона
8 шт.
Персик
3 шт.
Цукерки Rabitos Royale Iнжир у шоколаді 95г
4 шт.
Цукати асорті
25 шт.
Вино Beykush Winery бiле сухе 13,5% 0,7л
500 мл.
Диня
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Для сиропу воду потрібно з'єднати з цукром. Довести до кипіння і тримати на маленькому вогні до повного розчинення цукру.
02
Фрукти і ягоди помити, почистити і нарізати невеликими шматочками. Покласти в сироп і влити вино.
03
Варити на невеликому вогні до готовності. Додати гірчичний порошок і через декілька хвилин зняти з вогню.
04
Фрукти розкласти по банках і залити сиропом. Мостарду проварити у банках на водяній бані близько 40 хвилин.
05
Остудити і закрити кришками. Мостарда готова до вживання через 2 місяці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)