
Буряк з часником і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
6 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Часник
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
1,5 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 стебло
Волоський горіх
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Ретельно промити буряк під холодною водою, викласти його в каструлю, залити водою, додати неочищений часник, накрити кришкою, поставити в мікрохвильовку на 6-9 хвилин, буряк повинен стати м'яким.
02
Після мікрохвильовки, викласти з каструлі буряк і часник, остудити.
03
Очистити буряк, розрізати на дві частини, дрібно нашаткувати.
04
Часник очистити і розім'яти в кашку. Покласти часник в миску, налити оливкову олію і оцет, додати дрібно нарізаний коріандр. Нарізати білу частину зеленої цибулі, додати до суміші. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати.
05
У миску з нашаткованим буряком вилити часникову суміш, перемішати, додати порубані волоські горіхи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)