
Салат з сьомгою і перепелиними яйцями
Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга слабосолена 100г
250 г
Яйце перепелине 1шт
12 шт.
Сметана ХМЗ 20%
20 г
Кріп 70г
20 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Огірки солені
300 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)