
Курячий зелений салат
Легкі і літні салати завжди якось підіймають настрій. Навіть якщо подати його до вечері в холодний зимовий вечір, створиться враження, що за вікном тепло, стає дуже легко і приємно. Одним з таких салатів можна назвати курячий зелений салат. Він досить простий, навіть легкий для шлунка, його навіть можна назвати дієтичним. Оскільки тут тільки легке куряче філе і листя салату. Його можна вживати навіть тим, хто перебуває на спеціальній дієті (у такому випадку тільки слід замінити майонез на сметану). Хоча салат досить легкий, проте він і ситний. Тому подавати його можна як з простим гарніром, так і як самостійну страву до вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
460 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Петрушка 70г
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Салат Лолло Біонда зелений
60 г.
Часник
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Петрушку і зелену цибулю помити і подрібнити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)