
Тефтелі з гречкою
Тефтелі – настільки поширена страва, що присутня практично у всіх кухнях світу під різними назвами. Ситні і апетитні, вони складають гідну конкуренцію звичним котлетам, фрикаделькам, голубцям. Всіма улюблені м'ясні кульки смажать, запікають, тушкують у соусах, готують на пару. Класичний рецепт тефтелей включає м'ясний фарш і рис. Давайте відійдемо від звичних стереотипів. Пропонуємо Вашій увазі тефтелі з гречкою. Оригінальний рецепт настільки Вас здивує, що Ви не раз захочете приготувати цю просту, але дуже смачну страву. Соковитість тефтелям надає наявність лука у фарші. Урізноманітніть блюдо і додайте в тефтелі моркву і дрібно нарубану зелень.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Крупа гречана
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці фарш і яйце. Перемішати.
02
Відварити гречку до напівготовності. Подрібнити цибулю.
03
Додати до суміші фаршу яйця, гречку та цибулю, посолити і поперчити за смаком. Перемішати до однорідної консистенції. Додати 1-2 ст. л. холодної води, для більшої соковитості.
04
Сформувати із суміші кульки, обваляти їх у борошні, обсмажити в олії на розігрітій сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)