
Сьомга у вершковому соусі
Неймовірно смачна, ароматна і ефектна страва для Вашого святкового застілля – сьомга у вершковому соусі. До того ж і дуже корисна: ця червона делікатесна рибка містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому сповільнюються процеси старіння шкіри. Ще й приготована на пару. У поєднанні з вершками, зеленню і ароматними спеціями філе сьомги стає дуже ніжним, м'яким і соковитим. Любителям страв погостріше можна додати більшу кількість карі і чорного меленого перцю. І наостанок важлива порада: для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж же час корисної, дієтичної сьомги, необхідно скропити її свіжовичавленим лимонним соком, який грає роль маринаду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
600 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Карі Carmencita 40г
5 г.
Кріп 70г
20 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу помити, нарізати на шматочки (можна взяти стейки). Покласти рибу в пароварку і готувати близько 10-15 хвилин до злегка рожевого кольору. Кріп помити, просушити і подрібнити.
02
Вершки нагріти в сотейнику, додати карі, сіль, перець і кріп. На маленькому вогні варити 3 хвилини. Сьомгу покласти на тарілки, посолити за смаком, полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)