
Куряча печінка з яблуками
Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
400 г
Цибуля
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю наріжте півкільцями
02
Печінку наріжте невеликими шматочками.
03
Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.
04
У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.
05
Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.
06
Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)