
Риба по-лівійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Судак патраний
600 г.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
100 г.
Часник
5 зуб.
Перець гострий
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Кінза Metro Chef свіжа 50г
20 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
4 ч. л.
Етапи приготування
01
Спочатку помити рибу (можна взяти будь-яку свіжу рибу, у цьому рецепті використовується судак), почистити, нарізати порційними шматками, побризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати нарізаною кінзою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
02
Помідори перетворити в пюре. Цибулю нарізати кубиками. Добавити до цибулі нарізаний кубиками корінь селери. Гіркий, солодкий перць і часник також перетворити в пюре.
03
Додати на сковороду пюре з перців із часником, один солодкий перець нарізати шматками. Перемішати. Залити томатом, посипати сумішшю спецій. Тушкувати 1 хвилину. На дно каструлі викласти частину овочевої суміші, на неї зверху розкласти мариновану рибу. Зверху залити рештою овочевої суміші. Тушкувати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)