
Бабка з щуки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Щука стейк
1 кг.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Булка Селянська 50г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Цибуля
2 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
30 г.
Петрушка 70г
пучок
Спеція Перець духмяний мелений
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Етапи приготування
01
Узяти щуку (якщо тушка не оброблена, видалити шкіру і почистити від кісток) порізати на декілька шматків.
02
Потім суху булку розрізати на декілька частин і вимочити в молоці. Слідом очистити цибулю, порізати і обсмажити на олії. Узяти зелень петрушки помити і посікти.
03
Підготувати м'ясорубку і приступити до приготування фаршу. М'ясо щуки помістити в цей кухонний прилад і прокрутити двічі; цибулю і булку, яка за цей час розм'якла, також подрібнити за допомогою м'ясорубки.
04
В отриманий рибний фарш додати зелень петрушки, сіль і перець. Все перемішати. Далі вбити одно яйце, потім друге і третє, при цьому треба постійно збивати рибну масу. Потім підлити тепле вершкове масло.
05
Приступити до готування "бабки". Спершу підготувати керамічний посуд, змастити його олією і перекласти готову рибну масу. Готувати на паровій бані 60 хвилин.
06
Залишити бабку тушкуватись і перейти до приготування білого соусу з риби. Зварити з риб'ячої голови бульйон, додавши до нього сіль і лавровий лист. Потім прожарити борошно на сухій сковороді. Розбавити з бульйоном і 30 хвилин тушкувати на повільному вогні. У кінці додати олію. Соус готовий!
07
Готову "бабку" нарізати шматками і полити рибним соусом. Прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)