
Сливовий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г
Маргарин Olkom столовий 82,2%
75 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Лимон
100 г
Ром Pott 54% 0,7л
10 мл
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Слива темна
500 г
Етапи приготування
01
Просіяти борошно. Половину борошна змішати з 60 гр цукру і вершковим маслом. Добре перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити в морозилку мінімум на 30 хвилин. Лимон помити, на тертці натерти цедру.
02
Змішати другу половину борошна, розпушувач, цукор. Додати маргарин і яйця і перемішати до однорідної консистенції. Додати до тіста ром, цедру і добре перемішати. Духовку розігріти до 200 градусів.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Форму для випікання змастити маслом і вилити в неї тісто. На тісто укласти половинки слив. Дістати тісто, яке лежало в морозилці, натерти на тертці і посипати ним сливи. Покласти форму в розігріту духовку і випікати близько 30-35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)