
Млинцевий торт із бананами та шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
500 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Сир кисломолочний 9%
350 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Молоко згущене домашнє
50 г.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Банан
1 шт.
Шоколад молочний Milka 90г
100 г.
Етапи приготування
01
Для початку необхідно випекти млинці. Вилити кефір у каструлю і поставити на плиту. Кефір потрібно трохи підігріти, щоб він став теплим.
02
Розбити 2 невеликих яйця і додати їх в кефір. Туди ж ідуть цукор, сіль, сода, борошно.
03
Молоко необхідно довести до кипіння, а потім поступово влити в тісто, постійно помішуючи.
04
Потім додати в тісто рослинну олію і ванілін. Добре збити. Випекти млинці.
05
Для приготування крему кисломолчний сир за допомогою блендера перетворити на творожну масу.
06
Збити вершки і додати в сирну масу, збивати разом 2-3 хвилини.
07
Додати цукрову пудру, згущене молоко і ванілін. Добре збити блендером.
08
Нарізати тонко банани, молочний шоколад натерти на дрібній терці.
09
Змастити млинець тонким шаром крему, на нього викласти часточки банана.
10
Наступний млинець змастити кремом і посипати тертим шоколадом. Повторити шари.
11
Поставити торт у холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)