
Сирний пудинг зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Крупа манна Терра марка М 800г
2 ст. л.
Шпинат пучок 100г
250 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
25 г.
Сухарі панірувальні
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У миску розтерти сир через сито, додати до нього попередньо розтоплене вершкове масло, жовтки і сіль, всипати манну крупу, ретельно вибити дерев'яною лопаткою до однорідної маси.
02
Перебрати шпинат, видалити всі старі листя і стебла, промити 2-3 рази у свіжій воді, підсушити на паперовому рушнику. Подрібнити і додати до сирної маси.
03
Змішати сирну масу з попередньо збитими до стану піни білками. Сковороду змастити маслом, присипати панірувальними сухарями, викласти сирну масу в сковороду, змастити зверху сметаною, присипати тертим сиром, скропити олією, поставити в духовку на 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)