
Пиріг із куркою й овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
400 г.
Морква
4 шт.
Цибуля
2 шт.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
250 г.
Чебрець свіжий 50г
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Тісто Рудь листкове заморожене 500г
1 лист
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
50 мл.
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити і нарізати дрібними шматочками.
02
Дрібно порізати цибулю і моркву. Протягом 10 хвилин смажити на сковороді, додати борошно і смажити ще пару хвилин, помішуючи.
03
Додати вино і перемішати овочі. Тушкувати, поки вино випариться.
04
Додати курку, свіжий чебрець і горошок. Приправити перцем і сіллю, перемішати і перекласти у форму для запікання, змазану оливковою олією.
05
Листкове тісто розкачати і накрити їм форму для запікання. Ножем зробити кілька надрізів.
06
Духовку розігріти до 200°C. Пиріг випікати 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)