
Апельсинові мафіни з шоколадною крихтою
Приготувати домашні ароматні мафіни – мрія будь-якої господині. А мрії повинні збуватися. Саме час порадувати рідних цією чудовою випічкою. Мафін являє собою маленький порційний кексик із соковитою начинкою всередині. Як правило, в якості начинки використовуються стиглі ягоди і фрукти, розрізані на невеликі шматочки. Туди ж додають горішки, цукати, шоколад. Від цього мафіни, на відміну від традиційних кексів, мають м'яку і пористу текстуру і виходять більш «мокрими» і маслянистими на смак. Пропонована випічка вразить своїм насиченим ароматом і неповторним смаком. Тут і легка цитрусова кислинка, і солодка шоколадна крихта, і ніжний вершковий сир. Пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Апельсин
150 г.
Сир Філадельфія 500г
175 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром в пухку масу. Додати сир філадельфія і довести до однорідності.
02
Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Шоколад порубати на крихти (ножем або в блендері).
03
Всипати просіяне борошно з розпушувачем до яєчно-сирної маси. Додати цедру і шоколад. Довести тісто до однорідної консистенції.
04
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)