
Пиріг Guinness
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
700 г.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Часник
3 зубчики
Пиво Guinness Draught темне 4,2% 0,44л
400 мл.
Сир твердий Грана Падано 32%
70 г.
Тісто Рудь листкове 1000г
170 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Розмарин, шт
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати упоперек м'язових волокон чак стейк (частина м'ясного м'якуша з яловичини). Посипати розмарином, сіллю і перцем. Обсмажити.
02
Обчистити цибулю і часник. Пасерувати на 1 столовій ложці олії до золотистого кольору. Перекинути суміш до м'яса.
03
Влити 400 мл. пива Guinness. Додати 1 ст. л. муки і перемішати. Довести до кипіння, а потім на повільному вогні тушкувати 2 години. У результаті повинна вийти густа підлива. Дати охолонути.
04
Спершу змастити форму для пирога вершковим маслом. Розкачати листкове тісто завтовшки 5 мм. Відрізати третю частину тіста, щоб накрити зверху. Велику частину тіста викласти у форму, далі начинку, посипавши твердим сиром, накрити тістом, яке раніше вирізали, і скріпити краї. Щоб тісто добре зліпилося, його рекомендується змастити (краї) збитим яйцем.
05
Духовку розігріти до 180ºС і готувати пиріг 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)