
Бретонський масляний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
110 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
110 г.
Масло вершкове домашнє
225 г.
Ванілін Pripravka 2г
0,75 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Варення з гарбуза 420г
125 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ч. л.
Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г
100 г.
Етапи приготування
01
Масло нарізати невеликими кубиками, в комбайні подрібнити борошно, цукор, цукрову пудру і масло, до консистенції крихти. Окремо змішати 4 яєчних жовтки і ваніль, додати також в загальну суміш. Замісити тісто. Тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.
02
Духовку розігріти до температури 190°С. Форму змастити маслом, викласти половину отриманого тіста. Зверху накрити плівку на тісто, обережно розподілити по поверхні. Прибрати плівку, намазати зверху варенням, зверху викласти другу половину тіста, розкатану в пласт. Змастити пиріг зверху жовтком розведеним з водою.
03
Випікати в духовці протягом 45 хвилин. Після, остудити, потім витягнути з форми. Подавати з морозивом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)