
Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Спеція Кориця мелена
5 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г
Волоський горіх
50 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
330 г
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати кубиками або скибочками. У цей час розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Змастити вершковим маслом невелику форму. У мисці збити білки, ваніль, цукор, розпушувач і корицю. Потім додати просіяне борошно, горіхи і яблука.
03
Добре перемішати отримане тісто. Перекласти тісто в підготовану форму і випікати в духовці близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити його, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки. За бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)