
Спаржа, запечена з беконом і сиром
Спаржу як лікувальну рослину знали ще в античні часи. Власне, і садили її з такою метою. В епоху Відродження її вважали афродизіаком і тому заборонили вживати ченцям. Крім своїх поживних якостей, спаржу часто садять і як декоративну рослину. Головний плюс спаржі - це клітковина. Крім цього вона багата вітамінами А, К, Е, а також калієм, магнієм і залізом. І при всьому цьому спаржа залишається низькокалорійним продуктом. Що може бути краще? Об'єднавши такий корисний продукт із живильним і смачним беконом, ви отримаєте дуже цінну і смачну страву, яку можна готувати як на сніданок чи обід, так і до легкої вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа зелена 250г
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Бекон охолоджений
10 полосок
Етапи приготування
01
Якщо спаржа біла, тоді потрібно очистити її шкірку, зелену - чистити не треба. Далі відламати тверду частину спаржі.
02
Спаржу покласти в киплячу воду і варити її протягом 5 хвилин.
03
Після чого зняти спаржу з вогню, дати їй охолонути. Остуджену спаржу обернути в смужку бекону.
04
Твердий сир натерти на дрібній терці.
05
У деко, змащене соняшниковою олією, скласти спаржу обгорнуту беконом і зверху засипати натертим сиром.
06
Деко поставити в духовку, розігріту до 180°C і випікати приблизно 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)