
Соус олійно-гірчичний
Не потрібно нікому доводити, що цікавий соус зможе перетворити найзвичайнішу страву, скажімо, овочевий салатик, на справжній шедевр кулінарного мистецтва, який підкорить всіх багатою палітрою вишуканих і неповторних смакових ноток. Хочемо поділитися з Вами рецептом однієї з таких чудо-заправок – олійно-гірчичним соусом. Простий у приготуванні і не вимагаючий дорогих компонентів, він додасть пікантний смак не тільки салатам, але і будь-яким м'ясним і рибним стравам, овочевим закускам. Таким соусом можна намазати скибочки свіжого хліба і зробити оригінальні бутерброди, які стануть доречні і на звичайному сімейному обіді, і на святковому столі. При цьому потрібно зменшити кількість олії, що додається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт,
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
100 г
Етапи приготування
01
Яйця відварити, відділити білки від жовтків, жовтки розім'яти виделкою.
02
До жовтків додати оливкову олію і гірчицю, перемішати до однорідної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)