
Салат із буряка та чорносливу
Представляємо прекрасний варіант закуски. Сьогодні ви можете приготувати салат з буряка і чорносливу. Це завжди буде виграшний варіант. Такий салат завжди буде актуальний. Салат з буряка та чорносливу здатний стати родзинкою будь-якого столу, оскільки він має неповторний смаковий букет. Салат відмінно підійде до будь-якої події, будь-то святковий стіл або буденний. Він поєднується з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салат з буряка дуже корисний. Так як чорнослив і буряк допомагають швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і нормалізують роботу кишечника.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Буряк
400 г.
Часник
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Етапи приготування
01
Чорнослив залити окропом. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)