
Французький буряковий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 шт.
Грейпфрут
1 шт.
Сир козячий Entrepinares
50 г.
Горіх грецький ядро
50 г.
Цибуля червона
1 шт.
Салатник Листя порцеляна 15х7см 500мл
2 шт.
Сік Auchan рожевого грейпфрута натуральний 1л
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ч. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно запекти буряк в духовці до повної готовності. Дати йому охолонути та порізати на маленькі квадратики. Потім очистити грейфрут від шкірки та також нарізати такими ж самими шматочками.
02
Нарізати козячий сир квадратиками та злегка подрібнити горіхи. Дрібно нарізати цибулю півкільцями та покласти сито і облити окропом. Замаринувати її в оцті з сіллю та цукром.
03
На дно глибокої тарілки покласти листя салату. Всі інгредієнти салату перемішати і заправити грейпфрутовим вінегретом: змішати сік грейфрута, оливкову олію та сіль, цукор, перець, оцет. Щільно закласти салат в салатне кільце та зверху прикрасити маринованою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)