
Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
Шпинат відварити і подрібнити в блендері.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.
03
Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.
04
Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.
05
При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)