
Тости з грибами та гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
180 г
Гарбуз Хоккайдо
500 г
Гриби Гливи
200 г
Сметана ХМЗ 20%
50 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 мл
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкіри і насіння. Нарізати гарбуз кубиками і трохи присипати борошном. Олію розігріти в сковороді і обсмажити гарбуз до напівготовності. Додати цукор.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. До гарбузу додати гриби, сметану і тушкувати до готовності (близько 10-15 хвилин). Додати сіль, перець, орегано.
03
Духовку розігріти до 200 градусів. Шматочки хліба підсушити в духовці близько 5 хвилин. Дістати і викласти на хліб суміш з грибів і гарбуза. Покласти в духовку і запекти протягом 7-10 хвилин. За бажанням можна додати також помідори і сир.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)