
Свинячі відбивні, запечені з картопляним пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
1 зубчик
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Свинина котлетна натуральна
400 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
80 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Картоплю почистити, порізати кубиками, залити водою, посолити і варити 30 хвилин, з моменту закипання.
02
Петрушку дрібно порізати.
03
Змішати петрушку з видавленим часником, половиною сиру і 3 ложками соняшникової олії. Подрібнити всі інгредієнти в блендері.
04
М'ясо порізати на середні шматочки і злегка відбити їх. Посолити і поперчити.
05
Запанірувати відбивні в приготовленій пасті, добре притискаючи руками панірувальну суміш до м'яса.
06
Обсмажити свинину на сковороді по 3-4 хвилини з кожного боку.
07
М'ясо викласти на деко.
08
З вареної картоплі злити воду. Додати шматочок вершкового масла і дати йому трохи розтопитися.
09
Розтовкти гарячу картоплю в пюре.
10
Взяти яйце і відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером до стану тугої піни. Додати білки в пюре і перемішати.
11
Жовтки злегка збити вінчиком або вилкою. Додати жовтки і решту половину сиру Пармезан в пюре. Перемішати.
12
Пюре перекласти в кондитерський мішок. На кожен шматочок м'яса видавити з кондитерського мішка пюре. Запікати 25 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)