
В'ялені томати
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
2 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
200 мл.
Сіль Єгипет
6 ч. л.
Кріп Деко сушений 6г
1 ч. л.
Майоран Еко 6г
1 ч. л.
Часник
1 головка
Часник та петрушка Badia 141,7г
1 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ч. л.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Розмарин, шт
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.
02
Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.
03
Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.
04
На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.
05
Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)