
Запечена телятина з гірчицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка Домашнє на дровах з телятини в спеціях сирокопчена
1 кг.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Заздалегідь вийняти вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Посолити, поперчити м'ясо і змастити його вершковим маслом. Зверху обмазати гірчицею і відставити на 30 хвилин.
02
Розігріти духовку до 220ºС. Розташувати решітку над деко і покласти вирізку на неї. Таким чином можна буде зібрати сік, який буде виділятися. Запікати протягом 20 хвилин.
03
Вийняти м'ясо з духовки і знизити в ній температуру до 180ºС. Загорнути м'ясо в алюмінієву фольгу і продовжити запікати ще 15 хвилин. Потім забрати фольгу і запікати ще 10 хвилин при температурі 200ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)