
Телятина з кунжутними зернятами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина Organic Meat ребро з м'ясом охолоджена
500 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Соус соєвий Chong 1л
60 г.
Вино Віденський вальс біле напівсолодке 1л
30 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
15 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно кунжут обсмажити на сухій сковорідці. М'ясо промити та нарізати тонкими смужками, перець напівкільцями.
02
Потім м'ясо швидко обсмажити на сильному вогні, додати солодкий перець та часник (розчавити пресом), влити соєвий соус та вино, перемішати, готувати до випаровування рідини та легкої карамелізації. Все потрібно робити обережно, щоб не пересушити.
03
Далі потрібно порізати зелену цибулю та посипати нею приготоване м'ясо. Подавати, посипавши кунжутними зернятами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)