
Тофу з креветками і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
250 г
Тофу Агропрод
150 г
Помідори рожеві фасовка
150 г
Сіль Єгипет
4 г
Сало свиняче Фермерське
50 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
10 мл
Цибуля
2 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 г
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
300 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст.л.
Етапи приготування
01
Якщо у вас неочищені креветки, очистіть їх, видаліть голову і ніжки (хвостики можна залишити). Промийте креветки і покладіть в глибоку тарілку, влийте вино (половину), посипте сіллю, все перемішайте і залиште на деякий час.
02
Тим часом помідори ошпарте окропом, зніміть шкірку і видаліть зерна.
03
Наріжте помідори і тофу на дрібні кубики однакового розміру.
04
У каструльці доведіть воду до кипіння, трохи проваріть в ній тофу і витягніть його шумівкою.
05
Цибулю і імбир дуже дрібно покришіть.
06
Свиняче сало наріжте на шматочки і викладіть в добре прогріту сковороду. Підсмажуйте, поки не витопиться жир, шкварки видаліть. Влийте в сковороду бульйон, решту вина, додайте цибулю і імбир, покладіть тофу і креветки, посоліть.
07
Доведіть бульйон до кипіння, після чого введіть помідори.
08
Крохмаль розведіть в невеликій кількості холодної води і влийте в сковороду. Все обережно перемішайте, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. При подачі полийте страву кунжутною олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)