
Фаршировані кальмари
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар тушка заморожений
6 шт.
Морква
2 шт.
Кабачок
2 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
6 зубчиків
Петрушка 70г
1 пучок
Кріп 70г
1 пучок
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі помити, почистити. Кабачки порізати кружальцями. Почистити кальмари, зняти плівку.
02
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на олії, додати порізаний солодкий перець і цибулю.
03
Обсмажити кабачки. Після обжарювання, кабачки порубати великою соломкою і додати до овочевої масі.
04
Додати посічену зелень і часник, чорний перець і сіль за смаком і перемішати майбутню начинку.
05
Сметану змішати з молоком. Кальмари начинити готовою овочевою масою і укласти в каструлю, залити сметанним соусом.
06
Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і тушкувати під кришкою 2 хвилини. Можно обжарити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)