
Картопля з грибами по-сибірськи
Сибір... Які асоціації викликає у вас це слово? Напевно, у всіх Сибір асоціюється з тріскучими морозами і лютими зимами. А ще з рецептом страви "картопля з грибами по-сибірськи". Це дуже проста у приготуванні страва. Приготування страви не займе у вас багато часу, адже не все смачне обов'язково потрібно готувати цілий день і в кілька етапів. Але поживна та дуже корисна страва відмінно зігріє і заправить ваш організм необхідною кількістю білків і вуглеводів, які так добре поєднуються в цій страві. Тому страва є дуже актуальною в люту зиму і тріскучі морози. Отже, пропонуємо приступати до приготування страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3-4 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Кріп 70г
1/2 пучка
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю порізати. Обсмажити суміш на рослинній олії.
02
Порізати соломкою картоплю. Додати її на сковорідку до смажених грибів.
03
Смажити майже до готовності. Приправити сметаною, посолити і смажити ще кілька хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)