
Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шийка свиняча Укрпромпостач-95 Особлива копчено-варена
700 г.
Часник
4 зуб.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Паприка Kamis солодка мелена 40г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вино Symbiose Каберне Совіньон Сіра червоне сухе 13% 0,75л
1 ч. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ст. л.
Пиво Zlaty Bazant світле 0,5л
50 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього потрібно пиво, перець, гірчицю, масло, часник і зіру ретельно змішати. Потім свинячу шийку замочити в маринаді і залишити на кілька годин.
02
У форму для запікання покласти м'ясо на фольгу. І туди ж налити залишки маринаду. Загорнути м'ясо у фольгу. Запікати приблизно 1,5 години при 180ᵒC.
03
Після чого відкрити фольгу і посипати м'ясо панірувальними сухарями і паприкою. Дати скоринці схопитися на поверхні м'яса протягом 15 хвилин, при цьому всю іншу частину потрібно тушкувати в соусі.
04
Перед подачею нарізати впоперек волокон і подавати з тушкованими або свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)