
Паста-салат із тунцем
Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
450 г.
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
500 г.
Маслини Oscar без кісточки 300г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
0,5 ч. л
Цибуля червона
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
02
Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
03
У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)