
Паста "Карбонара"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
200 г.
Бекон охолоджений
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.
02
Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
03
Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.
04
Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.
05
Змішати спагеті і підсмажений бекон.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)