
М'ясо в імбирно-мигдальному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 зуб.
Імбир Еко мелений 20г
3 ст. л.
Мигдаль
4 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Яловичина піджарка
700 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 мл.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
2 ст. л.
Кардамон Еко 6г
2 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
1 ч. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
1 ч. л.
Лист лавровий Любисток цілий 10г
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно скласти в блендер часник, імбир, мигдаль та курячий бульйон. Пульсувати все до отримання однорідної маси.
02
Розігріти рослинну олію у великій сковороді. Всипати на розігріту сковорідку цибулю та сіль. Готувати та перемішувати близько 4 хвилин.
03
Потім приготувати гарам масала. Взяти важку сковорідку з товстим дном. Помістити в неї зіру, коріанд, кардамон, чорний перець, корицю, гвоздику і лавровий лист і поставити на маленький або середній вогонь. Прожарити спеції, постійно помішувати, приблизно 10 хвилин. Потім зняти з вогню і повністю охолодити. Потім змолоти все в кавомолці. Додати мелений мускатний горіх. Перемішати та насипати в сковороду та готувати ще 1 хвилину.
04
Додати після цього нарізане м'ясо та добре перемішати.
05
Вилити в сковорідку вміст блендера та довести до кипіння. Готувати близько 15 хвилин до того часу, поки м'ясо не стане м'яким.
06
Висипати в сковороду йогурт, зелений горошок та кінзу. Готувати ще 1 хвилину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)