
Хек в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хек смажений
1 кг
Морква
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
300 г
Помідори рожеві фасовка
500 г
Борошно 7 1кг
4 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
2 шт
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Рибу очистити від луски, плавців, нутрощів. Промити, обсушити і порізати невеликими шматками. Потім рибу посолити і залишити на 10 хв.
02
Цибулю почистити і порізати кубиками.
03
Моркву почистити, нарізати тоненькою соломкою або натерти на крупній терці.
04
Шматки риби запанірувати в борошні і обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену рибу викласти на тарілку.
05
В цій же сковорідці, на маленькому вогні, доливши ще трохи олії, обсмажити моркву і цибулю (приблизно 10 хв.).
06
Потім до моркви з цибулею додати дрібно нарізані томати разом з соком, тушкувати ще 5 хв.
07
Вміст сковорідки добре поперчити, посолити, перемішати і відставити з вогню.
08
В невелику каструлю почергово викласти шарами рибу (рибу викладати щільно) з соусом. Першим і останнім шаром має бути томатний соус з овочами. Додати лавровий листок.
09
Вміст каструлі залити водою (вода має бути на рівні з останнім шаром риби), накрити кришкою, швидко довести до кипіння і на невеликому вогні тушкувати ще 10-15 хв. Хек в томатному соусі готовий.
10
Хек в томатному соусі добре смакує з картопляним пюре або відвареним рисом. При подачі посипати січеною зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)