
Картопля з грибами у сметанному соусі
Картопля - недорогий, повноцінний продукт, в якому досить багато калію і магнію. В одній середній за розміром бульбі картоплі приблизно 17 г. крохмалю, клітковина і ще близько 60 речовин, вітаміни і антиоксиданти. У цього овоча відмінні поживні властивості, без нього неможливо уявити повсякденні страви. Варіантів приготування картоплі дуже багато. У цьому рецепті пропонується приготувати картоплю з печерицями у сметанному соусі. Сметана повинна бути обов'язково свіжою і не надто жирною. Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж вона є нескладною у приготуванні, її зможе приготувати будь-яка господиня.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
02
Гриби і картоплю нарізати кружечками.
03
Розтопити вершкове масло. Злегка обсмажити цибулю і моркву, помішуючи.
04
Додати гриби і картоплю. Перемішати і обсмажити разом ще 2 хвилини.
05
Додати сметану, сіль і перець. Перемішати. Тушкувати з закритою кришкою 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)