
Кальмар по-пекінськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
20 г.
Імбир
20 г.
Часник
20 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія кунжутна Auchan 240мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Кальмари вимочити в холодній воді, промити і зняти плівку, розрізати на дві смужки від голови до хвоста.
02
Зробити надрізи ялинкою через кожні 2 см.
03
Потім перпендикулярно до їх кінців зробити надрізи так, щоб вийшли шматочки завдовжки 4 см, шириною 2 см.
04
Занурити ці шматочки в киплячу воду і вийняти, як тільки вони загорнути. Обсмажити шматочки кальмара на сковороді в киплячій кунжутній олії 2 хв.
05
Приготувати приправу з нарізаної цибулі, часточок часнику, солі, розведеного крохмалю, горілки, часточок огірка.
06
В окремій сковороді розжарити масло і влити в нього приправу та окріп.
07
Довести до кипіння і опустити в сковороду шматочки кальмара так, щоб вони рівномірно вкрилися підливою. Через пару секунд вийняти і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)