
Зелене лобіо з помідорами і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Волоський горіх
100 г
Петрушка 70г
50 г
Базилік у горщику
50 г
Часник
2 зуб.
Салат Пучок-Свіжачок Мікс з Маш 120г
500 г
Цибуля
120 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і насіння, подрібнити, покласти в каструлю. Дати закипіти, а потім тушкувати на слабкому вогні 5 хв.
02
Волоські горіхи пропустити через м'ясорубку. Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Часник очистити, роздавити часниковим пресом. Квасолю наламати, відварити в підсоленій воді до готовності, 30 хв., Відкинути на друшляк, потім висипати в каструлю.
03
Цибулю очистити, дуже дрібно нарізати, додати до квасолі. Влити туди ж томатну суміш, додати горіхи, часник, зелень.
04
Приправити сіллю і чорним перцем за смаком, поставити на середній вогонь і варити 10 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)