
Риба в картопляній скоринці
Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей.
Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим.
При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей.
Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
4 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.
02
Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.
03
Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)