
Котлети з вареної риби з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
900 г
Цибуля
120 г
Картопля фасована
120 г
Зелень мікс 100г
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Повністю розморозити рибу (якщо вона заморожена), помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби відварити протягом 10 хвилин в підсоленій воді. По закінченню часу злити воду, а рибу охолодити. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити. До риби додати цибулю, картоплю, зелень, яйце. Додати сіль, перець і обережно перемішати.
03
З отриманої маси сформувати приплюснуті кульки. Обваляти котлетки в борошні і підсмажити на розігрітій сковороді. Подавати з будь-яким гарніром або салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)