
Курка з виноградно-лимонним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
750 мл
Масло вершкове домашнє
15 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
15 г
Лимон
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Виноград
125 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити філе в 750 мл. води до готовності, близько 20-25 хвилин. Залишити остигати в бульйоні. Коли філе трохи охолоне, дістати його і нарізати, покласти по 1 філе на тарілку.
02
Зробити соус з масла, борошна і 250 мл. бульйону, який вийшов після варіння філе. Яйце розділити на білок і жовток. Жовток з вершками збити в пишну суміш.
03
До соусу додати цедру лимона, лимонний сік і яєчно-вершкову суміш. Отриманий соус охолодити. Виноград помити, розрізати на четвертинки і видалити кісточки. Додати до соусу виноград, перемішати, полити курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)