
Халва з моркви
Халва - це дуже смачний східний десерт. Мало хто знає історію виникнення халви. А між тим перші згадки про ці солодощі датуються п'ятим століттям до нашої ери. Батьківщиною халви вважається найкрасивіша країна сходу, країна зі своїми унікальними традиціями - Іран. Іран тоді називався Персією. Це була найпотужніша держава. Потім халва зі своєї батьківщини пошириться на весь світ. І кожна країна винайде свій вид халви. І ми представляємо вам рецепт унікальної халви з моркви. Така халва виникла і дуже поширена в Індії. Її ще й називають індійська халва. Вона має приголомшливий ніжний смак. А ще халва неймовірно корисна, завдяки високому вмісту моркви в ній.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
350 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Крупа манна фасована
30 г.
Родзинки
50 г.
Кеш'ю сушений
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Молоко 2,5% 900г
250 мл.
Кардамон Еко 6г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Етапи приготування
01
Дрібно натерти моркву. Розігріти сковороду з вершковим маслом. Обсмажити кардамон, моркву і цукор, постійно помішуючи.
02
Додати манну крупу, дрібно нарізані кешью і родзинки. Залити все сумішшю молока і вершків. Варити 1 годину, помішуючи.
03
Морквяну масу помістити у форму, дати охолонути і відправити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)