
Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
200 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
3 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Шоколад розтопити на водяній бані, налити у формочки. Поставити у морозилку на 30 хвилин.
02
Вершки збити, поки не почнуть густіти. Змішати з маскарпоне.
03
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати до вершків з маскарпоне, перемішати.
04
Білки збити в піну. Додати у вершкову масу, акуратно перемішати.
05
Масу розділити на дві частини. В одну додати какао, перемішати. В іншу додати ваніль, перемішати.
06
У формочки з шоколадом викласти шоколадну і ванільну масу , наповнюючи їх до середини. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
07
Викласти масу, що залишилася, залишивши зверху 3-4 мм. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
08
На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
09
Готове морозиво вийняти з формочок і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)