
Тонке хрустке печиво з кунжуту
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кунжут
150 г
Борошно 7 1кг
65 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
60 г + ще трохи для змащування
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
250 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч.л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л.
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Борошно, розпушувач і сіль просійте в миску.
02
З половинки лимона вичавіть 1 ч.л. соку.
03
Масло залиште ненадовго при кімнатній температурі для розм'якшення, після міксером збийте з цукром.
04
Потім додайте яйце, ванільний цукор і лимонний сік і збивайте ще приблизно 30 секунд.
05
Не припиняючи збивання, на низькій швидкості міксера порціями введіть в суміш борошно, збийте до однорідності.
06
Після лопаткою вмішайте в суміш кунжут
07
Ємність з тістом накрийте тарілкою і поставте в холодильник на 1 годину.
08
Духовку нагрійте до 180°C. Деко застеліть пергаментним папером і змастіть її вершковим маслом.
09
Чайною ложкою викладіть коржики на великій відстані один від одного, тому що вони розтікаються - всього на противень уміщається близько 12 штук. В результаті в процесі випічки кожне печиво повинно вийти приблизно 0,7 см в діаметрі.
10
Випікайте печиво в нагрітій духовці близько 8-9 хвилин, уважно стежте, щоб воно не підгоріло (якщо печиво сильно зазолотиться, його хвилин через 5 можна перевернути на інший бік).
11
Готове печиво остудіть і подавайте до чаю або кави.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)