
Полуничний самбук
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Полуниця Poltino заморожена 400г
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 ст. л.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Етапи приготування
01
Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.
02
Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.
03
Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.
04
До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.
05
Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.
06
Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.
07
Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.
08
Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.
09
Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)