
Шоколадно-кавові валентинки
Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
1,5 ст. л.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
1,5 ч. л.
Борошно 7 1кг
150-175 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце, какао і каву, перемішати.
03
Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.
05
Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)