
Бурякові млинці з апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк Грінвіль варений цілий 500г
1 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Спеція Кориця мелена
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Апельсин
2 шт.
Етапи приготування
01
Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.
02
Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.
03
В окремій мисці змішати корицю і цукор.
04
Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.
05
Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.
06
Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.
07
Посипати млинці зверху цукром з корицею.
08
Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)