
Банани з трьома соусами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
4 ст. л.
Банани SantaVita сушені 100г
8 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
6 ст. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
3 смужки
Масло вершкове домашнє
5,5 ст. л.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
250 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Приготувати соус тоффі. У сотейник покласти цукор, апельсинову цедру і 2 ст. л. води. Варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору. Додати вершкове масло (2,5 ст. л.), 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., після чого зняти з вогню і видалити апельсинову цедру.
02
Приготувати шоколадний соус. Шоколад розламати на невеликі шматочки, скласти у вогнетривку миску і поставити на водяну баню. Додати вершкове масло (3 ст. л.) і готувати на невеликому вогні до отримання однорідної маси. Додати мед, розмішати, зняти з вогню і дати охолонути.
03
Приготувати ванільний соус. В окремий посуд влити вершки, покласти цукрову пудру і збити в густу піну. Додати маскарпоне і ванільний цукор, ретельно перемішати.
04
Горіхи посікти ножем у велику крихту.
05
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, розкласти на персональних сервірувальних тарілках. Помазати ванільним кремом, полити шоколадним соусом і соусом тоффі. Посипати горіхами і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)