
Горохове пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
250 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст.л
Масло вершкове домашнє
40 г
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля
2 шт.
Етапи приготування
01
Залийте горох 1 л води і варіть на середньому вогні протягом години.
02
Коли горох стане м'яким, розімніть його в пюре (найзручніше зробити це за допомогою блендера), підливаючи трохи води до потрібної консистенції
03
Додайте вершкове масло, посоліть і приправте мускатним горіхом за смаком.
04
Для подачі цибулю наріжте кільцями або півкільцями і підсмажте до золотистого кольору в розігрітій рослинній олії.
05
Розкладіть пюре по тарілках, прикрасьте кільцями смаженої цибулі (або беконом чи зеленню - на ваш вибір) і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)