
Австрійський райндлінг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3,5 ст. л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Волоський горіх
1,5 ст. л.
Фініки Ronik 1кг
50 г.
Родзинки
1,5 ст. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Фініки дрібно нарізати, висипати в миску, додати до них родзинки, залити коньяком, маринувати суміш протягом 1 години.
02
Нагріти молоко, додати в нього попередньо змішані дріжджі з коричневим цукром. Додати в суміш борошно, вершкове масло кімнатної температури, вбити яйце, посолити і додати аніс. Замісити тісто, воно не повинно бути рідким, при необхідності додати борошно. Залишити тісто на деякий час, щоб воно піднялося, потім розім'яти і знову залишити підніматися.
03
Розкачати на столі лист тіста товщиною в 1 см. Змастити топленим вершковим маслом, присипати цукром, корицею і сумішшю з родзинок, а також подрібненими горіхами.
04
Згорнути в рулет начинений лист тіста, викласти у змащену вершковим маслом форму, по колу (форма повинна бути з отвором в центрі).
05
Поставити в духовку на 45-50 хвилин, випікати при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)